Redakcija Vino.rs

Redakcija Vino.rs

Novo brendiranje Imperatora

U novobeogradskom restoranu GIG održana je zanimljiva prezentacija ribrendinga vinarije Imperator uz predstavljanje novih vina, rozea Esta i nekadašnjeg sovinjon blana Claudivs sada pod imenom Klod.

Džervin zlatan u Beču

Jedno od najvećih svetskih nadmetanja vina AWC Vienna donelo je vinariji Džervin iz Knjaževca prvo zlato u istoriji van regiona Balkana i to za premijum rajnski Riesling 2021.

Španska vina u srcu grada vol. 5

Na vinskoj pozornici Beograda se od 26. septembra do 1. oktobra održava festival Belgrade Wine Week u čijem je okviru peto izdanje manifestacije Španska vina u srcu grada.

Sjaj Zlatnih Selekcija Vukoje

Petak 22. septembra će u beogradskoj Vinskoj galeriji Vukoje od 20 časova blistati u crvenim i belim bojama vina Zlatna Vukoje Selekcija.

Sartorius filteri za najveću vinariju Austrije

Austrijska vinarija Winzer Krems eG je najveći proizvođač i najuspešniji izvoznik kvalitetnog buteljiranog vina u Austriji. A kako bi 730 udruženih vinogradara i vinara sa ukupno 1.200 hektara vinograda u oblastima Kremstal, Traisental, Kamptal, Vagram i Vahau postigli što bolji kvalitet za proizvedenih između 12 i 15 miliona litara godišnje, mnogo pomaže oprema jednog, od u svetu vodećih proizvođača sistema za filtriranje Sartorius koga u Srbiji autorizovano predstavlja firma Biotest.

Pretplatite se na RSS feed