ProWein 2014

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share

prowein14Međunarodni sajam vina i alkoholnih pića, ProWein  2014, koji se tradicionalno održava u Diseldorfu, ove godine biće organizovan od 23. do 25. marta. ProWein slavi 20. godišnjicu uz impozantne brojke: 15 puta više izlagača i 30 puta više posetilaca u odnosu na svoje prvo izdanje!

Tokom tri dana sajma u devet hala će se predstaviti vina i alkoholna pića iz celog sveta, geografski podeljena po halama, kako bi se posetioci lakše snašli među 4.800 izlagača. Tradicionalno će biti organizovana „Tasting Area“, gde se mogu probati odabrana vrhunska vina iz celog sveta, a u assetokviru „FIZZZ Lounge“ u centru pažnje biće aktuleni barski trendovi i kombinacije koktela sa povrćem.

Bogat sajamski program upotpuniće i druge manifestacije (Wine’s best friends, Organic wines, ProWein Forum…)

ProWein je jedan od najznačajnijih događaja u svetu kada je vinarstvo u pitanju. Tu se svake godine susreću vodeći svetski proizvođači i distributeri vina i alkoholnih pića, hotelijeri, ugostitelji, malopradavci i entuzijasti.

ProWeinProšlogodišnji ProWein okupio je više od 45.000 posetilaca iz 56 zemalja. 

Svi zainteresovani za učešće na sajmu ProWein 2014 mogu da se prijave preko predstavništva sajma u Beogradu na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i na taj način iskoristite mogućnost kupovine ulaznica po sniženim canama.

Opširnije informacije o sajmu možete pronaći na zvaničnoj prezentaciji.

nazad na vrh