Vinsko srce za RS

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share

vina-koja-ce-se-prodavati-i-narednih-danaHumanitarna aukcija srpskih vina, koja je u fantastičnoj atmosferi uspešno održana pre dve nedelje u Riznici vina, ponavlja se, ali će ovog puta sredstva biti usmerena kao pomoć postradalima od poplava u Republici Srpskoj.

Aukcija vina i specijalna vinska degustacija pokazaće još jednom humanost na delu u četvrtak 5. juna sa početkom u 20 časova u Riznici vina (Ruzveltova 48)

Dragi prijatelji i svi ljudi velikog vinskog srca, pozivamo vas da dođete, vino koje želite da pijete jednostavno ponesete, a mi ćemo obezbediti prikladne zalogaje i servis uz domaćinsku atmosferu.

Uz standardna vina koja će se naći na licitaciji, ali i neka ekskluzivna kojih možda i nema u prodaji, svoje proizvode ponudiće na licitaciji gosti iz Hercegovine, čuveni proizvođači poput onih iz podruma Vukoje ili Matuško.

Očekuje se dobar odziv vinara, cena ulaznice za ovo nesvakidašnje vinsko veče je 700 rsd dok će kompletan novac sakupljen od ulaznica i aukcijske prodaje biti uplaćen u humanitarne svrhe, kao pomoć postradalima u poplavama.

nazad na vrh

Srodni tekstovi