Zipovano vino

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share

zipz unwrap redBože blagi, stiže nam zipovano vino! Šta još ljudi neće izmisliti da privuku nove konzumente? Kompanjia Zipz, veoma agresivna na telemarket tržištu, sprema se da preplavi japi komune novim izumom, vinom za poneti i konzumirati. Veoma atraktivno pakovanje, gde se ne zna šta je glava a šta podnožje, u suštini je velika čaša aromatičnog vina. Zapremina je upravo takva da četiri ovakve Zipz čaša-boce čine jednu butelju klasične zapremine 0,75 litara.

Prema tvrdnji proizvođača, takozvana CleanWrap™ tehnologija serviranja vina u sudovima od visokokvalitetne plastike koja neodoljivo podseća na staklo, zadržava u potpunosti svežinu i kvalitet vina, dok je poklopac sa navojem veoma praktičan, a boca 100% podložna recikliranju.

zipz wine tvZa sad se ovo vino za poneti nudi u varijantama merlot, cabernet sauvignon, chardonnay i pinot grigio, a da mu predstoji značajna budućnost na tržištu vidi se po reakcijama odeređenih investitora koji ulažu milione dolara u projekat. Ali pod uslovom da se početna cena od 3$ po bočici smanji barem za polovinu. To će naravno uticati i na kvalitet ponuđenog vina za koji već sad mnogi tvrde da je, prosto rečeno – užasan, a da veliku ulogu igra i ipak neadekvatno pakovanje.

Ipak, ne sumnjamo da će ovo, kao i svaka druga šarena novotarija-ludorija, naći poklonike, pogotovo u USA gde Zipz prvo kreće u osvajanje tržišta.

nazad na vrh