Wine Jam na kranu

  • Objavljeno u Vesti
  • Bookmark and Share

wj kran fb 01 copyU četvrtak 16. jula od 19 časova, pa do ponoći, održaće se letnji Wine Jam festival. Tačna lokacija je KRAN, objekat u kompleksu Beton hale na Savi, a tačno ispod velikog krana koji dominira pristaništem. 

Novo „džemovanje” biće na temu 'ladnih vina u vrelo julsko veče. Ponuda se zasniva najviše na belim i roze vinima, dok će neki vinari  predstaviti i crvena vina koje se (zapušite uši), mogu piti ohlađena.

Očekuje se nastup 15 vinarija: Zvonko Bogdan, Budimir, Aleksić, Cilić, Pusula, Mačkov podrum, Čokot, Jagodinska vinarija, Chichateau, Kiš, Jokić, Imperator, Virtus i još par njih. KRAN je inače novo hit urbano mesto koje su pokrenuli naši ljudi prekaljeni po najboljim barovima New Yorka. Koncept je u začetku, drugačiji je u odnosu na okruženje Beton hale. To je R’N’R, Jazz, Funky...

restoran bar KRAN Beograd

Opušteno, urbano, normalno, što je sada svetski trend. Pošto Kran osoblje čine vrhunski bartenderi biće priređena mala sesija pravljenja koktela sa vinima, nešto neobično, ali treba probati.

Osnovna ideja ovog eventa je: „sečemo” letnju pivsku najezdu i potvrđujemo vrhunsku poziciju vina!

nazad na vrh

Srodni tekstovi