Ilegalci u Ciglani

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share

ilegala 3 opt

Treće okupljanje, sajam i degustacija vina pod parolom Grožđe & gvožđe Vinska ilegala 3.0, održaće se u Beogradu, u Klubu ljubitelja teške industrije „Ciglana”, Slanački put 26 (preko puta ada Huje), 10. oktobra od 15 do 22 časa.

Uz plaćenu ulaznicu od 300 dinara i kauciju za čašu od sto dinara manje, prisutni će biti u mogućnosti da isprobaju vinski nektar više od 20 prisutnih proizvođača. U neobičnom prostoru koji je do sad uglavnom bio stecište umetnika i manifestacija raznih usmerenja, tečna „umetnička dela” nude manje poznate vinarije ili one respektabilne koje do sad nisu bile na okupljanjima „ilegalaca”.

Vinarije Acumincum, Maurer, Milosavljević, Molovin, Nagy-Sagmeister, Nedin, Pantić, Rašković, Rnjak, Stemina, Stobi, Toplički vinogradi, Vimmid, Vinum, Zvonko Bogdan, podrumi Bačina, Manastir Bukovo, Malča, Petrović, Stari Hrast i pimnica Perić zasad su sigurni učesnici, a očekuje se još nekoliko imena.

Za one koji vole nagradne igre i vina još više od toga, ponovo će biti organizovana igra u kojoj je glavni zgoditak ni manje ni više nego po jedna boca od svakog izlagača. A možda se zadesi još neka nagrada, „ilegalci” umeju da budu pozitivno nepredvidivi...

nazad na vrh

Srodni tekstovi