Teleportacija u srce Italije

  • Objavljeno u Vesti
  • Bookmark and Share
Glumac Sergej Trifunović i Andrea Galon, direktor Saporibelli Glumac Sergej Trifunović i Andrea Galon, direktor Saporibelli

Prava riznica sira, vina i gastro đakonija Italije pod nazivom Saporibelli Food&Wine Gallery otvorena je u Beogradu. 
U dva maha, prvo u uskom krugu prijatelja uz prisustvo ambasadora Italije, a potom par dana kasnije za VIP i ostale zvanice, svečano je otpočela rad jedinstvena hedonistička galerija sa fokusom na delikatese i vina Apeninskog poluostrva. 

01 ambasadore de la italia

Prilikom svečanog otvaranja u Šumatovačkoj ulici, svim zvanicama i gostima priređena je dobra zabava i bogato enogastronomsko iskustvo u čijem fokusu su bili mali proizvođači koji predstavljaju direktno nasleđe gastronomske tradicije Italije. Upravo u toj činjenici leži i suština poslovne filozofije Saporibelli. Jedinstveni sirevi, među njima i onaj najbolji na svetu, obilno su zalivani penušavim vinom u savremeno uređenom ambijentu sa mnoštvom umetničkih detalja, uz igru svetla, stakla i hromiranih delova mesoreznice u otvorenoj kuhinji.

03 sirevi

Koncept „Galerije” je open space, što između ostalog znači da je kuhinja dizajnirana tako da možete posmatrati kuvare na delu. Izbor najkvalitetnijih, uglavnom organskih namirnica za mediteransku kuhinju i izuzetna paleta sireva namamiće svakog ko voli sopstveni stomak i fantastičan spoj umetnosti dobrih zalogaja i ispijanja vina.

nazad na vrh

Srodni tekstovi