Tikveš i Igor Ilievski: najkompanija i najmenadžer

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Tikveš i Igor Ilievski: najkompanija i najmenadžer

Vinarija Tikveš i njen generalni direktor Igor Ilievski dobitnici su evropskog priznanja za najmenadžera i najkompaniju. Ovo priznanje dodeljuju Nezavisna regionalna kancelarija jugoistočne i srednje Evrope, Evropsko udruženje menadžera, i časopis Euromenager.

Nagrada se dodeljuje 34. put u Sarajevu i nalazi se na listi pet najrespektabilnijih nagrada ove vrste u svetu, odmah iza Njujorka, Pariza, Londona, Rima i Madrida. Ove godine je u konkurenciji bilo više od dve hiljade menadžera i kompanija, a dosadašnji dobitnici su poslovna udruženja i komore, kao i istaknuti pojedinci iz akademske i poslovne zajednice koji su nagrade dobili za konkretno vidljive rezultate  rada.

„Nagrada vam pripada za postizanje vaših, i izvanrednih rezultata rada kompanije Tikveš koju uspešno vodite”, istaknuto je u zvaničnom saopštenju žirija Evropskog udruženja menadžera.

- Ovo je potvrda da ono što radimo u vinariji Tikveš, to činimo ispravno. Svako priznanje je nova velika obaveza da stvarate još više, a mi iz vinarije Tikveš, vidimo nove mogućnosti za dalju afirmaciju kolektivnih i pojedinačnih vrednosti u regionu i izvan njega - rekao je zahvaljujući na nagradi Igor Ilievski generalni direktor vinarije Tikveš.

nazad na vrh

Srodni tekstovi