DEURIĆ DINNER: Dopuna do savršenstva

  • Objavljeno u Vesti
  • Bookmark and Share
DEURIĆ DINNER: Dopuna do savršenstva

U prijatnom ambijentu renomiranog beogradskog mesnog svetilišta „STEAK & WINE BAR“, odmah iznad Autokomande, u subotu 29. oktobra izvanredna rakija kalvados i vina vinarije „Deurić“ sa Fruške Gore biće javno sljubljena s vrhunskim mesnim specijalitetima i poslasticama!

Čak šest sledova očekuje hedoniste spremne da se upuste u istraživanje čarobnog sveta aroma i iz neposrednog iskustva otkriju zbog čega je ova mlada vinarija prema zvaničnim rezultatima postignutim u ovoj godini na prestižnom nadmetanju u Bugarskoj u samom vrhu ako ne i – najbolja vinarija Balkana!

Vatromet ukusa počinje u 20 časova i traje do ponoći, a cena menija po osobi je 2.300 dinara.

Deuric

ŠEST VRHUNSKIH SLEDOVA

Deurić Talas Beli 2015 & dobrodošlica 
Vino koje odlikuju mirisi banana, vanile i žutih pegavih jabuka. Bogatog ukusa, sočno i sveže, sa završnim ukusom voćnog karaktera. Idealno aperitivno vino, ali i pratilac predjela od sireva i sušenog mesa, jela od rečne ribe i piletine.

Deurić Gewurztraminer 2015 & pate sa konjakom i žalfijom
Jedna od omiljenih aromatičnih sorti grožđa, koja najbolja vina u regionu daje baš na Fruškoj Gori. Vino bogatog cvetno-voćnog mirisa, sa notama zove, mandarine i manga. Izuzetno sočno u ustima, sa diskretnim aromama đumbira i pomorandžine kore koje se veoma dugo zadržavaju u ustima.

Deurić Enigma 2015 & carpaccio od konjskog bifteka
Kupaža vina chardonnay i sauvignon blanc, karakterišu ga intezivne arome kruške i breskve, uz malo nota koje podsećaju na koru limuna. Izuzetno sveže i skladno vino, duge završnice.

Deurić Urban Rose 2015 & ćevapi 100%, beef sa čipsom i domaćim ajvarom
Ovaj rose je od 100% sorte pinot noir, sa 13% alkohola. U stilu je koji se ekskluzivno neguje u Provansi odakle dolaze superni rozei boje lososa. Maksimalna svežina, divne kiseline koje će momentalno zagolicati usne i nenametljiva crvena voća sve do duge završnice, savršeno za zaljubljivanje.

Deurić Talas Crveni & rib-eye sa grilovanim povrćem
Vino od sorti pinot noir 90% i merlot koje je na zvaničnom otvaranju vinarije oduševilo sve prisutne. Na nosu dominiraju  trešnje, maline i crveno šumsko voće. Skladne kiseline sa osvežavajućim voćnim aromama spajaju se u jako lepu završnicu.

Deurić Calvados & choco truffles
Čuvena „jabukovača“ dobijena od najboljih plodova iz voćnjaka u okviru kompanije Deurić. Vrhunska rakija koja se čuva samo za najvernije prijatelje.

STEAK & WINE BAR

Bulevar Oslobođenja 73, 
Obaveštenja i rezervacije: 069 246 42 58

nazad na vrh

Srodni tekstovi