Humani vinari

 • Objavljeno u Vesti
 • Bookmark and Share
Humani vinari

Vinarija „Despotika” iz Smederevske Palanke predstavlja pravi primer modernog preduzeća. Pored vrhunskih proizvoda, a uz savremen marketing i dobar dizajn, sve su prisutniji u segmentima gde se „ređe zalazi”. Jedna lepa saradnja teče u kontinuitetu već tri godine, a reč je o upravo održanom sedmom BELhospice dobrotvornom balu „Magija je u tvojim rukama” organizovanom u partnerstvu sa hotelom Hyatt Regency.

BELhospice Charity Ball 2016

Tu je pre nekoliko dana sakupljeno 117.000 evra za pomoć u zbrinjavanju onkoloških pacijenata u odmaklim fazama bolesti  i za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji. Tema, jako prisutna u domaćim medijima poslednjih mesec dana, za ljude iz Despotike je realnost iz berbe u berbu, pa su vina pino beli Nebo, roze Nemir i crni burgundac Svedok, donirana za ovu atraktivnu donatorsku večer i uparena sa delikatesnim jelima, dok je magnum boca etikete kabernea Dokaz prodata na aukciji za više od stotinu evra.

HE Leo DaesNjegova ekselencija Leo D’aes

Uz godišnji dobrotvorni bal Despotika redovno donira svoja vina za brojne aukcije, koncerte i ostale humanitarne akcije u ovoj partnerskoj saradnji koja traje praktično tokom čitave godine. Inače, BELhospice dobrotvorni bal okupio je preko 350 predstavnika diplomatskog kora, korporativnog sektora i javnih ličnosti koji su učešćem na aukcijama donirali sredstva.

Live auction

Domaćini večeri, Ana Sofrenović i Vojislav Nedeljović, nastupi hora „Viva Vox” i plesne trupe „Una Saga Serbica” učinili su događaj nezaboravnim, a  predstavljen je arhitektonski plan prvog hospisa u Srbiji na opštini Zvezdara koji će prve pacijente primiti do sredine naredne godine.

jugoslav i ivaIvana Todorović iz kompanije BELhospice i Jugoslav Škarić iz vinarije „Despotika”

- Sigurno se krećemo ka ostvarenju našeg zajedničkog sna, a to je otvaranje prvog stacionarnog hospisa - izjavio je  Leo D'aes, ambasador Belgije i predsednik Odbora pokrovitelja kampanje. Ivana Todorović, glavni menadžer čitave kampanje otkrila je da sledi  renoviranje postojećeg objekta i otvaranje Dnevnog centra  nakon čega sledi druga faza koja predviđa izgradnju stacionarne jedinice.

nazad na vrh

Srodni tekstovi

Online prodavnica vino.rs

Pitajte somelijera

 • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
 • VINO.RS doo
 • Jurija Gagarina 57/1a
 • 11070 N. Beograd
 • PIB: 107512643
 • Matični broj: 20818476
 • Žiro-račun: 340-11007337-17
 • Mail [email protected]
 • Telefon: 064 111 8279

O nama