Vinski štab 5.0

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Vinski štab 5.0

Peto izdanje manifestacije Vinski štab odigraće se u subotu 10. juna od 20 do 01h u beogradskoj galeriji „Štab“. Ovaj umetničko-vinski parti okupiće predstavnike beogradske umetničke scene, pojedine domaće vinarije, a ovaj svojevrsni vinski hepening upotpuniće atraktivan  muzički program.

Art 2 copy

Na Vinskom štabu 5.0 vina će predstaviće vinarije Matalj, Atelje vina Šapat, Vinarija Kovačević, Lastar, Jokić, Galot, Aleksić, Bikicki prirodno vino i Temet. Što se umetničkog dela tiče, na izložbi pod nazivom „Mnogo jaka četvorka" biće predstavljeni radovi Nenada Rackovića, Srbe Travanova, Đileta Markovića i Aleksandra Todorovića, dok će za muzički program biti zaduženi Darko Džambasov i Fanki Mehaničar u epizodi „Đuska štreberi, prosek 5.0“.

Ulaznice za Vinski Štab mogu se kupiti na dan događaja po ceni od 700 dinara. Pojedinačna ulaznica podrazumeva vaučer za svaku od vinarija koja će se pojaviti na Vinskom štabu 5.0.

nazad na vrh

Srodni tekstovi

Pitajte somelijera

  • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

O nama