Summer Wine Vol. 2

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Summer Wine Vol. 2

Veći deo vinara iz Beogradskog vinogorja čini vinsku ekipu koja će se sa svojim proizvodima predstaviti na Sumer Wine Vol. 2 na veoma zanimljivom mestu u prestonici.

Brod „Brod“ ukotvljen blizu ušća Save u Dunav, a neposredno uz kulu Nebojšu, biće 28. jula podijum za devet manjih ali veoma zanimljivih vinarija o kojima smo pisali u poslednje vreme. Osvajač nekoliko dragocenih regionalnih priznanja vinarija Trišić iz Vranića, izvrsni penušavci Emporio, organska vina Plavinci, kao i pobednici novosadskog Sajma, mladenovačka vinarija Pantić u društvu kolega iz Gudurice, vinarija Conte Vallonne i Nedin, te nešto poznatijih Atelje vina Šapat i Aleksić, ali i potpuni novitet Janovi vinogradi, privući će svakako dosta pažnje.

Predviđeno je da event traje od 20 časova do ponoći, ali kako će za zabavu biti zadužen DJ, pretpostavlja se da će se uživanje u vinu, muzici i talasima produžiti duboko u noć. Posebno zanimljivo zvuči najava organizatora da onaj ko kupi vino može ga konzumirati bez plaćanja servisa sve dok traje zabava na brodu!

Ulaznica za Summer Wine Vol. 2 je 800 rsd, plus 200 rsd kaucija za čašu.

nazad na vrh

Srodni tekstovi