Top 12 beogradskih restorana

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Top 12 beogradskih restorana

U svojoj tradicionalnoj anketi, redakcija časopisa i portala CafeBar izabrala je najboljih 12 beogradskih restorana za 2018. godinu. Poređani po abecednom redu, na listi su se našli ovi retsorani: Credo, Chez Nik, Franš, Homa, Iris, Jerry, Lorenzo&Kakalamba, Madera, Radost fina kuhinjica, Rustique, Tata Mata i Vuk.

Kriterijumi za odabir bili su usluga, ponuda, osoblje i menadžeri, a sve izabrane restorane odlikuju i besprekorna higijena i stalno unapređivanje poslovanja. Ove godine, uveden je još jedan kriterijum, a to je zdrav i kulturan ambijent, tj. izdvojen nepušački deo. Shodno tome, restorani koji nemaju izdvojen deo za nepušače ne nalaze se na listi.

- Želimo da podržimo ugostiteljske objekte koji imaju dobar odnos prema gostima i koji ih poštuju. Pokrenuli smo akciju da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati – kaže Katarina Živković, direktorka i glavna i odgovorna urednica časopisa CafeBar network.

Čitavu ovu akciju podržao je i Gradski zavod za javno zdravlje Beograd i Centar za promociju zdravlja, dok će kompanija Okpiro šefovima izabranih restorana pokloniti inovativne EcoGrill roštilje.

Lorenzo&Kakalamba:
Kuhinja u zemlji čuda!

nazad na vrh