Lastar niže uspehe

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Lastar niže uspehe

Vinarija Lastar osvojila je dve nove bronzane medalje na najcenjenijem svetskom ocenjivanju vina Decanter World Wine Awards 2018 u Londonu.

 Tom činjenicom je potvrđen kontinuitet kvaliteta jer je ova mlada vinarija i prethodne godine osvojila dve bronze na istom nadmetanju. Ova odličja su 2018. pripala etiketama vina Chardonnay 2016 i Tamjanika 2016.

diplome

- Veoma smo zadovoljni postignutim rezultatom - pojašnjavaju nam iz vinarije Lastar. - Posebno što je naše vino od sorte tamjanika dokazalo vrednost u međunarodnim okvirima. Nakon srebrnih medalja na BIWC u Bugarskoj ove i prethodne godine, overena je nedavna bronza iz Londona sa IWC za ovu sortu, ali i Chardonnay 2016. Međutim, od velikih crvenih vina koja još uvek odležavaju u vinariji tek naredne godine očekujemo one prave, vrhunske rezultate.

nazad na vrh

Srodni tekstovi

Pitajte somelijera

  • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

O nama