Počinje Kvarner Wine Fest

 • Objavljeno u Vesti
 • Bookmark and Share
Počinje Kvarner Wine Fest

Dvodnevni međunarodni festival vina i delicija Kvarner Wine Fest počinje u subotu 2. juna u Opatiji, u sportskoj dvorani „Marino Cvetković“.

Ovo će biti prvo izdanje festivala koji je već u startu pokazao da ima ambiciju da preraste u jedno od važnijih vinskih dešavanja u regionu. Najavljeno je učešće čak 85 izlagača iz 13 država sa tri kontinenta, te nekoliko zanimljivih radionica i B2B susreta u okviru festivala, što sve zajedno obećava pravi vinski spektakl!

- Iza nas je puno napornog rada kako bismo u Opatiju doveli što veći broj izlagača iz Hrvatske i inostranstva. Već samim pogledom na popis izlagača možemo reći da smo u tome uspeli, a pored Hrvatske na festivalu će biti zastupljena i vina Francuske, Italije, Australije, Argentine, Škotske, Novog Zelanda, Mađarske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Kosova i Albanije – izjavio je Zoran Zdelar, direktor OFC Agency koja organizuje festival.

1

Oba dana festivala biće ispunjena pratećim sadržajima, biće tu dosta uparivanja hrane i vina, čak i čokolade i vina, somelijerskih radionica, prezentacije neobičnih vina koja se čuvaju na dnu mora, a pažnju privlači i tema „Žene i vino“ koja će na simpatičan način povezati različite ženske karaktere i vina!

Inače, već sam naziv Kvarner Wine Fest ukazuje na to da bi manifestacija trebalo da bude jedan od bitnih događaja u promociji čitavog Kvarnerskog zaliva, a s Opatijom kao autentičnim turističkim draguljem u fokusu.

Što se izlagača tiče, u centru pažnje će biti vina, ali i neke od najprepoznatljivijih gastronomskih delicija ovog dela Hrvatske. Praznik za sva čula!

Cena ulaznica je 70 kuna (oko 1.000 rsd), radno vreme festivala je od 12 do 20 časova, a tokom oba dana posetioci će u prvih sat vremena od otvaranja festivala moći za cenu jedne ulaznice da dobiju dve.

PROGRAM
KVARNER WINE FEST

nazad na vrh

Online prodavnica vino.rs

Pitajte somelijera

 • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
 • VINO.RS doo
 • Jurija Gagarina 57/1a
 • 11070 N. Beograd
 • PIB: 107512643
 • Matični broj: 20818476
 • Žiro-račun: 340-11007337-17
 • Mail [email protected]
 • Telefon: 064 111 8279

O nama