Interfest 15. put

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Interfest 15. put

Na Trgu Slobode u Novom Sadu će se od 14. do 16. juna održati već petnaesti međunarodni festival vina Interfest 2018. Svakoga dana radno vreme festivala na koji je ulaz slobodan je od 19 časova do ponoći, cena čaše je 250 dinara, a vaučeri za degustaciju po 100 dinara.

Uz bogat kulturno-umetnički program održaće se u hotelu Putnik panel sa besplatnom horizontalnom degustacijom “Grašac – skriveni vinski dragulj” uz učešće stručnjaka sa Agronomskog fakulteta iz Zagreba, Novog Sada, te enologa Ivane Šijački i Mladena Papka. Panel vodi Ljubica Radan kao i degustacije koje slede: „Ukus pobednika“, šest nagrađenih vina koja su ove godine osvojila nagrade na BIWC u Sofiji i na Decanteru, a potom lokalna, „Vinsko blago Srbije“ gde će biti predstavljena autohtona i (novo)stvorena vina i gde je cena ulaska na obe radionice 1.200 dinara koje vode predstavnici Vinske Akademije Srbije.

Prijave se vrše na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a detaljnije podatke saznajte na http://interfest.interfest.org.rs/.

nazad na vrh

Srodni tekstovi