Vinski park ponovo radi

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Vinski park ponovo radi

Sremska Mitrovica je po drugi put domaćin onome što je neko nazvao „najbolje organizovana vinska izložba pod otvorenim nebom“.

„Vinski Park - Sremska Mitrovica 2018“ održaće se u subotu 30. juna u gradskom parku, u periodu od od 18 - 24 časa. Međunarodni sajam specifičan po tome što je potpuno besplatan za izlagače privukao je ove godine 50 vinarija koje će predstaviti oko 250 etiketa, od čega su mnoge od onih najviđenijih u Srbiji, kao i poznata imena iz regiona poput Podrumi Vukoje 1982, Dalvina, Feravino. Uz sve to biće i mnogo vinskih iznenađenja koja neizostavno treba probati.

Uz vina, publika će biti u mogućnosti da otkriva i uživa proizvode malih proizvođača hrane koji se na tržištu izdvajaju kvalitetom i posebnošću, a najavljeno je barem dvadesetak proizvođača delikatesnih prehrambenih proizvoda.

Vinski park 3

Za puni gastronomski doživljaj i ove godine zadužen je Junior Chef Team, koji za izlagače i posetioce kuva u kuhinji renomiranog nemačkog proizvođača Miele, jednog od brojnih sponzora manifestacije, dok će dušu razgaljivati Trio Corde Cantabile kao i VIS Limunada.

A piće se vina vinarija: Chichateau, Manastir Šišatovac, Erdevik, Kovačević, Zvonko Bogdan, Fruškogorski vinogradi, Tri međe i oblak, Deurić, Kosović, Aćanski, Vinarium, Temet, Dalvina, Fera Vina, Vinat, Trivanović, Adžić, Vinum, Veritas, Patkov vinograd, Ilić - Nijemčević. 45 paralela, Aleksić, Mačak, Atelje vina Šapat, Benišek, KM, Lastar, Do kraja sveta, Brestovački, Despotika, Vista Hills, Milanović, Kiš, Podrumi Vukoje 1982, Belo Brdo, Patrijaršijska dobra, Piano, Komuna, Danguba, Pop Ljuba, Vinarija VRT, Minić, Rudež, Matalj, Dumo, Kalem, Petrović, Đurđić, Salaxia.

nazad na vrh

Srodni tekstovi