Beogradski salon vina

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Beogradski salon vina

Petnaesto izdanje najglamuroznije srpske vinske manifestacije Beogradski salon vina (BSV) održaće se 7. i 8. decembra u dvoranama i salama hotela Hyatt. Kako je najavljeno više od 650 etiketa, 40 pratećih događaja kao i specijalan program posvećen žestokim alkoholnim pićima objedinjuje ovaj skup postilaca iz čitavog regiona.

Od Hilandara i svetogorske kuhinje, preko kraljeva barbere do recimo duple vertikale primitiva, brojne degustacije pojedinih vrhunskih vina i vinarija ali i hrane privući će pažnju velikog broja ljubitelja. Treba znati da je dnevna kotizacija/ulaznica 1.500 dinara, a da se ulaznice za specijalne i druge degustacije sa slaganjem hrane moraju kupiti ranije.

U četvrtak 6. decembra održava se Wine Masters gde se mogu kupiti i probati specijalna vina a ovde je ulaznica po ceni 4.000 dinara za ukupno sto posetilaca, dok je za manifestaciju posvećeno žestokim alkoholima, koktelima i Distillery Masters potrebno izdvojiti 2.000 dinara. Zbirni vaučer za glavni program i Destillery Masters staje 2.500 dinara.

Radno vreme BSV je u četvrtak Wine Masters od 17 do 21 časova; Glavni program petak i subota od 12 do 20 časova i Distillery Masters u subotu od 12 do 20 časova.

nazad na vrh

Srodni tekstovi