Wine Garden u Beogradu

 • Objavljeno u Vesti
 • Bookmark and Share
Wine Garden u Beogradu

Kao specijalna promocija Vinskog maratona na Paliću u Beogradu će se u Botaničkoj bašti održati 15. i 16. juna prvi Wine Garden.

Po prvi put jedan od najlepših prostora u centru garda otvoriće vrata za održavanje ovakvog događaja koji će Beograđanima doneti karnevalski duh palićkog Vinskog maratona, koncerte, vrhunska vina, probrane sireve, vinske radionice, trke u kotrljanju buradi i još pregršt dobre zabave uz muziku i gastronomske specijalitete.

Manifestacija će biti otvorena za sve posetioce od 14 do 22 časa i u tom periodu publika će biti u prilici da uživa u brojnim i neuobičajenim sadržajima. U centralnom delu bašte biće izložena vrhunska vina s Palića, ali i drugih vinarija Srbije, koja će moći besplatno da se degustiraju do 19 časova uz laganu šetnju kroz baštu. Služiće se takođe i probrani sirevi i drugi ukusni zalogaji, a u toku dana će biti organizovane i interesantne vinske radionice, filmske promocije, najave i još puno zabavnih sadržaja koji će učiniti da letnje popodne u Beogradu protekne u sjajnom raspoloženju i provodu.

Lena KovacevicRajsko ostrvo u centru grada, Lena Kovačević (Foto: Andreja Damjanović)

Pored dnevnih programa obe večeri će biti upotpunjene i atraktivnim koncertima. Nakon brojnih nastupa u Srbiji i inostranstvu, najavljenog albuma i uspešnih singlova „Cafe“ i „Dubine“, u subotu 15. juna od 20 časova počinje koncert Lene Kovačević, koja će pored svojih pesama pevati i hitove domaće i svetske muzičke scene.

- Botanička bašta će tog vikenda biti svojevrsno rajsko ostrvo u srcu grada, uz mnoštvo zabavnih programa, vrhunska vina i raznovrstan muzički repertoar koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim – poručuje Lena.

Marko Louis
Specijalni nastup na specijalnom mestu, Marko Louis (Foto: ATA Images/ Antonio Ahe)

A u nedelju 16. juna, takođe od 20 časova, na veliku scenu izlazi mladi i sve popularniji Balkan-soul autor Marko Louis. Njegova muzika je kombinacija modernih i tradicionalnih zvukova, a njegov pečat su truba i duvački instrumenti.

- Nastupi u Beogradu su za mene uvek nešto posebno. Ovde je sve počelo i ovde živim. Trudim se da kad nastupam u Beogradu to bude lep povod i razlog za druženje. Nisam ni sanjao da ću dobiti priliku da nastupim u ambijentu Botaničke bašte i zato se posebno radujem i s nestrpljenjem iščekujem da podelim svoju muziku sa publikom u ovom unikatnom ambijentu – kaže Marko.

Karte za ovaj koncertno/vinski/gastronomski spektakl puštene su u prodaju po jedinstvenoj ceni od 1.000 rsd po danu preko prodajnih mreža Tickets.rs (Ex Eventim), DD Tickets i Gigstixa, a u cenu ulaze svi dnevni programi i večernji koncerti! Takođe, biće omogućen izlazak i povratak uz narukvicu koja se dobija na ulazu, a zbog maksimalnog ugođaja i posebnosti prostora broj karata je limitiran. Više informacija možete pronaći na FB stranici winegardenbelgrade.

nazad na vrh

Srodni tekstovi

Online prodavnica vino.rs

Pitajte somelijera

 • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
 • VINO.RS doo
 • Jurija Gagarina 57/1a
 • 11070 N. Beograd
 • PIB: 107512643
 • Matični broj: 20818476
 • Žiro-račun: 340-11007337-17
 • Mail [email protected]
 • Telefon: 064 111 8279

O nama