Veče vina i bluza

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Veče vina i bluza

Serija umetničkih večeri u Vinariji Jeremić nastavlja se u subotu 18. maja u 20.30 časova koncertom veterana domaće bluz scene „Zona B“.

Fantastičan višenamenski prostor ove vinarije nadomak Smedereva postao je za kratko vreme bitan segment kulturnih dešavanja u ovom delu Srbije, a posle večere posvećene Šopenu, prostor će dobiti poznati gitarista Duda Bezuha, Pera Džo na usnoj harmonici i ostatak ekipe koja već decenijama predstavlja zaštitini znak domaćeg bluza. Biće to, nema sumnje, zanimljivo i verovatno neponovljivo iskustvo poslušati uživo pun gitarski zvuk u koncertnom ambijentu s najsavremenijim studijskim ozvučenjem i uz vrhunska vina.

vinarija jeremic 14
Uspešan vina i pokrovitelj kulturnih dešavanja u Smederevu, Slavoljub Jeremić

Tokom večeri održaće se i modna revija studija City Chic By Cristina autorke Kristine Stojanović, čiji rad je posebno poznat po lepršavim i elegantnim modelima suknji i haljina.

vinarija jeremic 08

Napomenimo i to da će vrhunski sovinjon, merlo i kaberne Vinarije Jeremić biti posluženi uz odgovarajuće zalogaje, te da je broj mesta za ovaj jedinstveni spoj vina, bluza i mode ograničen.

Ulaznice po ceni od 1.500 rsd mogu se rezervistai na telefon 062/32-86-88.

nazad na vrh

Srodni tekstovi