Vinosaur na Staroj Adi

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Vinosaur na Staroj Adi

Vinosaur, najznačajniji internacionalni vinski skup u BiH održaće se 30. i 31. maja po dvanaesti put, ove godine na jedinstvenoj lokaciji kompleksa Stara Ada u Banjaluci.

Nastavlja se priča o vinu i gastronomiji koja se iz godine u godinu obogaćuje novitetima, a internacionalni karakter Vinosaura potvrđuje činjenica da će se na jednom mestu okupiti izlagači iz BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Mađarske, Austrije, Italije, Francuske, Španije, Čilea, Argentine, Novog Zelanda, Australije i Južne Afrike. Svoje proizvode predstaviće ukupno 90 domaćih, regionalnih i internacionalnih proizvođača iz vinskog i gastro segmenta.

Festival je oba dana otvoren za posetioce od 17-22 časa dok ulaznice koje staju 25 KM možete potražiti u Banjaluci na lokacijama Wonderland Gift Shop, Kuća Pića i Archive Coffee & Bar, te na dane održavanja Vinosaura na ulazu u kompleks Stara Ada-Ostrvo.

Na radost i zadovoljstvo brojnih posetilaca a uz obećanje organizatora, narednih godina značajno će se proširiti gastro segment i ponuda asesoara koji je od posebnog interesa za ugostitelje.

nazad na vrh