Exit uz vina Tonković

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Exit uz vina Tonković

Vinarija Tonković i čuveni, wine friendly novosadski restoran Piknik, svečano su uz besplatnu celonedeljnu degustaciju Tonković vina, dočekali početak ovogodišnjeg festivala Exit.

U vinskoj karti restorana se inače nalaze etikete od sorte kadarka, Rose Tonković, kao i premijum crveno vino Rapsodija, ali je za ovu priliku ponuđeno i potpuno novo belo vino Allegro od sorte kevedinka.

Ovakve promocije vina i vinarija u nedelji kada se odigrava najefektniji muzički festival u Evropi i šire, Exit, privlače enorman broj gostiju i do sad su rađene kao jednodnevne degustacije, a vinarije su se smenjivale iz dana u dan. No, ovo je prvi put da jedna vinarija dobije čitavu nedelju za promociju što su omislili ljudi iz restorana Piknik u želji da svima pokažu kako i jedna mala vinarija zaslužuje da ima prostor na velikoj vinskoj sceni

Znači, sva vina Tonković se degustiraju besplatno, a potom se mogu poručiti po promotivnim cenama za 20 procenata nižim nego uobičajeno u ovom restoranu. Akcija traje do nedelje 7. jula i tokom svih dana poseban muzički program se odvija u dva navrata, u rano popodne i uveče.

Konačno, ovo je idealna prilika da se gosti i ljubetelji vina upoznaju sa novim licem etiketa vinarije Tonković na njihovom štandu.

nazad na vrh

Srodni tekstovi