Vinoteka Neimar u Beogradu

  • Objavljeno u Vesti
  • Bookmark and Share
Vinoteka Neimar u Beogradu

U srcu Vračara kod hrama Svetog Save, u Braničevskoj 12 a otvorena je Vinoteka Neimar, moderni wine bar koji objedinjuje mesto za pijuckanje vina i prodavnicu u kojoj se nalazi više od 300 znalački odabranih etiketa, kako domaćih, tako i onih iz najboljih vinorodnih regija sveta, a tu je i zamašna selekcija najkvalitetnijih rakija i drugih vrhunskih destilata.

Vinoteka Neimar 08

Vinoteka Neimar u stvari je nastavak vinske priče započete Vinotekom Savamala. Poslovna filozofija ovog mesta posebno je prilagođena onima koji sa poslom završavaju oko 17 časova i posle toga traže odgovarajuće mesto za opuštanje uz čašu vina i ukusne zalogaje. U tom smislu od pet popodne pa u naredna dva-tri sata tu će biti dostupan raznovrsni finger food uz svaku poručenu čašu ili bocu vina!

Vinoteka Neimar 03

Inače, u ovom novom atraktivnom mestu u Beogradu ima četrdesetak sedećih mesta, a ambijent u kojem dominiraju drvo, cigla i ornamentalna keramika osmišljen je kao spoj tradicionalne Andaluzije i modernog enterijera. Veliki prozori donose mlečno dnevno svetlo, a noću brižljivo konstruisano osvetljenje stvara poseban štimung u monovolumenskom prostoru sa pojedinačnim i centralnim velikim community stolom. A kad je napolju lepo vreme tu je i baštica u street wine fazonu, što vas uz tri barik bureta i čaše dobrog vina očas posla može odvesti u zamišljenu egzotičnu uličicu Italije ili Španije.

Vinoteka Neimar 06

Vinoteka Neimar radi radnim danom od 9 časova do ponoći, petkom i subotom se zatvara sat vremena kasnije, a nedeljom je otvorena od 10 do 24 časa.

Za sve informacije i rezervacije najbolje je pozvati telefon 011 244 64 31

nazad na vrh

Srodni tekstovi

Pitajte somelijera

  • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

O nama