Tri boje Temet Morave

 • Objavljeno u Vesti
 • Bookmark and Share
Tri boje Temet Morave

U želji da stalno ide dalje, osvaja nove prostore i vizure, vinarija Temet iz Lozovika neumorno radi, kako na svojim vinima, tako i na onome kako ih predstavlja. Za prolećnu sezonu lagano se otvara pastelna kolekcija etiketa, po Temet tradiciji jednostavnih ali efektnih linija i uvek intrigantno prikrivenih vizuenih i idejnih začina.

Veliki uspeh postignut nedavno, osvojene zlatne medalje za Ergo crveno 2017 i Tri Morave rezerva crveno 2016 na prolećnom izdaju Mundus Vini u Nemačkoj kao da je bio uvod u sve brojnija dešavanja što se kovitlaju oko vinarije Nebojše Aleksića, dajući dodatna krila ovom još mladom ali već duboko etabliranom vinskom brendu.

TRI MORAVE REZERVA CRVENOweb
Najbolje crveno vino Srbije prošle godine, Tri Morave rezerva crveno 2016 Temet

U ovom trenutku premijerno je u novom ruhu osvanuo roze Tri Morave na Salonu vina u Paraćinu, ali kako se budu trošile zalihe sa postojećim dizajnom, ubrzo na red stižu crveno, pa belo vino što znači – premijere se nastavljaju. Najverovatnije već krajem aprila očekuje se da komplet „sve tri boje Morave” bude na tržištu .

 A na internacionalnoj sceni fokus je u ovom trenutku osvajanje hrvatskog tržišta, pa se Temet prvi put predstavio na cenjenom salonu Vinart Grand Tasting, održanom prve nedelje marta u zagrebačkoj Laubi u prisustvu brojnih distributera, predstavnika ugostiteljskih objekata i novinara sa prostora Balkana i šire. Utisci su pozitivni, komentari za vina neosporno dobri, a pokazni cilj da srpske autohtone sorte mogu da daju kvalitetna vina u potpunosti ispunjen. Ovaj utisak dodatno je pojačan na radionici održanoj dan uoči Salona gde je predstavljena vertikala crvenog Erga. Više od 40 prisutnih sa pažnjom i odobravanjem je ispratilo priču i istinski uživalo u Temet vinima, a na kraju je usledio i zasluženi aplauz, prenosi vlasnik vinarije Nebojša Aleksić uveren da je dobra pozicija lozovičke vinarije na hrvatskom tržištu sve izvesnija.

nazad na vrh

Srodni tekstovi

Online prodavnica vino.rs

Pitajte somelijera

 • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
 • VINO.RS doo
 • Jurija Gagarina 57/1a
 • 11070 N. Beograd
 • PIB: 107512643
 • Matični broj: 20818476
 • Žiro-račun: 340-11007337-17
 • Mail [email protected]
 • Telefon: 064 111 8279

O nama