Bikicki, jasno i glasno

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Bikicki, jasno i glasno

Mlada ali veoma perspektivna vinarija Bikicki,  lansirala je ovih dana potpuno novi sajt sa mogućnošću onlajn kupovine. Vlasnik Đorđe Bikicki se od prvih vina maksimalno trudi da svako vino, svaka boca ili etiketa ima jak i originalan autorski otisak, pa je to lako uočljivo i na sajtu koji predstavlja kompletnu paletu Bikicki vina sa Fruške gore.

- Filozofija vinarije Bikicki otkriva se lako skrolovanjem nadole iz priče o našem vinogradu, načinu rada i kroz stručne degustacije. U prvom planu su vina koja su opisana kako treba, dok je onlajn mogućnost kupovine samo korisna opcija.

Kako je praktično reč o boutique vinariji koja proizvodi vina sa što manje intervencije u podrumu, a čiji se proizvodi nalaze samo u odabranim restoranima i vinotekama, pogodnost onlajn kupovine obradovaće znatiželjne ljubitelje vina i izvan Beograda, a uskoro putem DHL-a i van granica Srbije.

image1

Uzorci vina su pre nekoliko dana bez problema otputovali i stigli u Belgiju i Finsku, što su u ovom trenutku i s obzirom na komplikovanu međunarodnu situaciju povodom pandemije korona virusa, jako lepe vesti.

Veoma lep, praktičan i jasan sajt www.bikicki.rs, uz kompletan dizajn potpisao je Nebojša Ivezić.

nazad na vrh