Tenis i vino kao lek

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Tenis i vino kao lek

Prvi teniski turnir u Beogradu posle vanrednog stanja, i prvo veće druženje sa vinom na otvorenom, sjedinjeni su na terenima Zvezde u organizaciji Team4 a pod prigodnim logom Vinski sanitet.

agencija team 4

Rekreacija uz blagotvorni dodir aroma i ukusa vina možda ne može zaštititi od virusa, ali je svakako u stanju da popravi raspoloženje. Na crvenoj šljaci Zvezde okupili su se teniski veterani, dame (30+) i gospoda (35+), ljubitelji tenisa i vina da oprobaju snage a potom i brojne dobre etikete. Ukoliko je to bitno, trijumfovali su Aca i Goran koji su u finalu savladali ženski dubl Maja & Ceca. A kad su se reketi vratili u torbe, prisutni su uživali u etiketama vina Imperator, Bikicki, Maurer, Aven, Vinarium, dok je specijalno iznenađenje bila  srpska malvazija fruškogorske vinarije Verkat.

agencija team 4 05

Turnir koji je okupio više od trideset učesnika i posetilaca, deo je promotivne akcije vođe Team4 Nenada Vučjaka koji je i sam pasionirani igrač tenisa. Na ovom turniru stigao je do četvrtfinala, ali su zato svi gosti uživali u vinima od kojih većina spadaju u organska i biodinamička, a mnogi su sa kupljenim bocama otišli i kući.

agencija team 4 03

Ovaj događaj zasigurno vraća optimizam i nadu u dane koji slede što je bilo lepo vidljivo i na licima okupljenih, dok se naredni već lagano priprema.

nazad na vrh

Srodni tekstovi