ProWein 2021 produžen na pet dana

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
ProWein 2021 produžen na pet dana

Vodeći svetski sajam industrije vina i alkoholnih pića ProWein u Dizeldorfu, zbog poznate situacije sa koronom trajaće duže i održaće se od 19. do 23. marta naredne godine. Zbog bezbednosti, broj posetilaca je ograničen na 10.000 po danu.

Kako 2020. godine nije održan, ProWein Dizeldorf je jednogodišnju pauzu iskoristio za nove ideje i unapređenja. Tako, će narednog proleća izlagači i posetioci prisustvovati premijeri revidiranog koncepta hala i drugih značajnih pogodnosti.

Uz poboljšanje izložbenog prostora i dodatnih garaža sa 500 mesta, otvara se novi Južni ulaz i izložbena Sala 1. Time je ostvaren direktan prilaz u Hale 4, 5 i 7.0, a zahvaljujući kružnom konceptu, iz centralnog prostora direktno se ulazi u Hale od 9 do 17.

I druge akvizicije ProWein globalne vinske ustanove, ponašaju se po diktatu korone, pa je brazilski ProWine São Paulo originalno zakazan od 20. do 22. oktobra pomeren za narednu godinu. Iako se baš tokom oktobra u Brazilu uprkos koroni održavaju zabavne manifestacije gigiantskih razmera, zabunu i odlaganje izazvale su nejasne smernice državnih organa, pa se rukovodstvo festivala opredelilo za najbezbednije odlaganje.

A kako je zdravstvena situacija u Kini potpuno drugačija, a mere jasno definisane, ProWein u Šangaju održaće se po planu od 10. do 12. novembra ove godine uz veliko interesovanje koje izlagači iskazuju.  |

nazad na vrh

Srodni tekstovi