ProWein ponovo otkazan

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
ProWein ponovo otkazan

ProWein 2021. neće se održati! Pomeren je za još godinu dana u termin od 27. do 29. marta 2022. godine.

Korona ne pokazuje ni trunku milosti za proizvođače i industriju, a planovi i kalkulisanje oko održavanja najvećih manifestacija širom sveta i u svim oblastima, lagano se pretvaraju u Igre bez granica. Verovatno najveća žrtva u sferi vinarstva i vinogradarstva, tehnologije i vina uopšte na globalnom planu, čuveni sajam ProWein u Dizeldorfu prvo je premešten sa početka proleća 2020. u mart (19. - 23.) naredne 2021. godine, a sada je ozvaničen novi termin održavanja, od 27. do 29. marta 2022. godine! Čini se da je nemoguće ući u predvidljivi tok razvoja pandemije.

- Odluka nije bila laka, argumenti su veoma pažljivo izvagani, a odluka doneta u cilju i interesu izlagača i posetilaca. - kaže Erhard Vajnkamp tehnički direktor Messe Düsseldorf GmbH i preporučuje učesnicima sajma da već krenu sa pripremama za taj, u ovom trenutku dosta daleki datum.

Istovremeno se menjaju nazivi i definišu termini drugih ProWein akvizicija širom sveta pa će se tako ProWine China vratiti u Šangaj i održati u Shanghai New International Expo Centru od 9. do 11. novembra naredne godine pod imenom ProWine Shanghai dok ProWine Asia menja ime u ProWine Hong Kong gde je zamišljeno da se odvija od 18. do 21. maja 2021. ProWine Sao Paulo za sada je predviđen od 5. do 7. oktobra 2021. a ProWine Asia u Singapuru menja ime u ProWine Singapore i biće zbog korone takođe premešten u 2022. godinu.  |

nazad na vrh

Srodni tekstovi