Rubin je definitivno miljenik potrošača

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Rubin je definitivno miljenik potrošača

Još jedno priznanje je stiglo u kruševački vinski gigant Rubin. To je nacionalna oznaka „Miljenik potrošača” za godinu 2021. koja se u organizaciji udruženja „Moja Srbija” i uz podršku Grada Beograda prvi put dodeljivala za omiljene brendove na tržištu Srbije, i to isključivo na osnovu glasova potrošača.

U konkurenciji je bilo 1 500 najpoznatijih brendova koji se mogu naći na tržištu Srbije bez obzira na njihovo poreklo, podeljenih u 30 kategorija. U finalnom glasanju tokom marta i aprila učestovalo je 1.750 građana, a titulu „Miljenik potrošača” su uz Rubin za omiljena vina, u okviru svojih kategorija osvojili ultra poznati brendovi: Plazma, Zlatiborac, Dijamant, Dunav osiguranje, Pošta Srbije, Forma Ideale, Persil. Kao svoje omiljeno pivo potrošači su označili Zaječarsko, a omiljena kafa je Nescafe.

Akcija „Miljenik potrošača” organizovana je u sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji”, u okviru koje se odvijaju i akcije „Moj izbor” i „Dobročinitelj”. Akcija „Moj izbor” koja je tokom deset godina postojanja stvorila nepodeljeno poverenje, kako potrošača, tako i kompanija koje su bile uključene u akciju, usmerena je ka podsticanju razvoja domaće proizvodnje i promociji najboljih domaćih proizvoda, dok je cilj akcije „Dobročinitelj” isticanje najodgovornijih kompanija i organizacija u našoj zemlji.  |

nazad na vrh

Srodni tekstovi