Posebna ponuda vina Imperator

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Posebna ponuda vina Imperator

Najstarija sertifikovana organska vinarija Srbije Imperator koja vinograde na Fruškoj gori gradi na principima biodinamike, osvojila je ovih dana vredne medalje na nacionalnom ocenjivanju vina, ali i pokrenula lep i pregledan sajt koji pruža mogućnost da direktno kupite neke od njihovih etiketa iz arhive koje se nigde više ne mogu pronaći.

Iz jedinstvene ponude izdvajaju se sva vina iz berbe 2015, kao i pojedine etikete iz 2017. godine koje se isključivo mogu naći u ovoj posebnoj prodavnici Vinarije Imperator.

Imperator pored evropskog poseduje i domaći sertifikat za proizvodnju organskog vina, ali s obzirom na činjenicu da je još uvek jedan veliki deo vinske publike Srbije manje upoznat sa organskim vinima, bitan je podatak da su na nacionalnom, Velikom ocenjivanju vina Srbije etikete Maximianvs 2017, kao blend malbeka, merloa i dva kabernea, i traminac Gratianus 2018 osvojile zlatna odličja, a rajnski rizling Valerius 2017, srebro u nadmetanju sa vinima, većinom rađenim na konvencionalan način.

Konačno, kako bi promociju svog novog sajta učinili još zanimljivijom, iz vinarije Imperator pozivaju vinoljupce da 1. juna 2021. godine požure, jer prvih pet kupaca koji u podne poruče po dve boce Imperator vina na broj telefona +381641767191, dobiće još jednu gratis. |  

nazad na vrh

Srodni tekstovi