Vinart u Laubi

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Vinart u Laubi

Jedna od najznačajnijih vinskih izložbi u Hrvatskoj, Vinart Grand Tasting u zagrebačkoj Laubi 4. i 5. marta, najavljuje vinsku sezonu i mnoga vina koja će se tokom letnjih meseci piti u Hrvatskoj ali i širom regiona.

Osim uvek zanimljive ponude vina vodeća ideja je da se vinska publika što bolje edukuje, da kvalitet pri potražnji nadmaši kvantitet, naznačava direktor kompanije Vinart i jedan od vodećih vinskih stručnjaka Hrvatske Saša Špiranec. U tom smislu organizovan je veliki broj radionica, 25. i 26. februara te 1. i 2. marta u hotelu Dubrovnik gde se mogu probati i pojedina retka ili arhivska vina.

vinart 2 lauba 01.

Na istom mestu se dan pre početka Vinart Grand Tastinga dešava takozvani Petit Tasting podeljen na dve tročasovne sesije, u prvoj su arhivska vina odležavala i do 15 godina, u drugoj nove nade starosti od 3 do 7 godina.

Vinski profesionalci uz akreditiv ulaze besplatno u Laubu, svi ostali po ceni od 150 kuna mogu kupiti ulaznice koje uključuju vaučer u iznosu od 40 kuna za kupovinu u Pop-up vinoteci  na sajmu.   |

Foto: Marko Čolić
nazad na vrh

Srodni tekstovi