Belgrade Restaurant Show

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Foto: Pexels Foto: Pexels

Manifestacija Belgrade Restaurant Show održaće su od 28. septembra do 2. oktobra u nekih pedesetak restorana, kada će gosti moći da uživaju u ponudi hrane specijalno kreiranoj za ovu priliku i to po cenoj nižoj za 30 odsto.

Smotra ima za cilj da pokaže raskoš beogradske restoranske scene i predstavi sve one koji učestvuju u stvaranju novog gastronomskog lica Beograda.

Prvi Belgrade Restaurant Show obuhvatiće restorane u najrazličitijim kategorijama, od tradicionalnih do onih koji istražuju kuhinje Mediterana i dalekih zemalja, ali i modernih, inovativnih restorana koji pomeraju granice gastronomije, proslavljenih restorana visoke kuhinje, a nije zaboravljen ni vrhunski street food. Svi odabrani restorani pripremili su više od 100 menija i specijalnih ponuda.

Belgrade restoraunt show logo
Autor: ProglasPR

Jedan od najvažnijih momenata u okviru Belgrade Restaurant Show biće velika humanitarna večera pod nazivom 5 Star Dinner zakazana za 29. septembar. Za tu priliku će u hotelu Square Nine proslavljeni šefovi beogradskih fine dining restorana predstaviti svoje kreacije u pratnji vina iz odabranih srpskih vinarija, a sav prihod biće doniran Svratištu za decu koje funkcioniše u sklopu beogradskog Centra za integraciju mladih. Na većeri će učestvovati Jasmina Vukašinović (Jasmin a Maslina), Vanja Puškar (Iva New Balkan Cuisine), Filip Ćirić (Homa), Dušan Todić (Square Nine) i Krsto Radović (Mandarina Cake Shop). Uz njihove specijalitete biće služena vina kuća Aleksandrović, Matijašević, Matalj, 100 žena, Vinčić, Eden i Zvonko Bogdan.

Sve podatke o jelovnicima, specijalnim ponudama i popustima gosti mogu da nađu na sajtu manifestacije www.restaurantshow.rs.

Sponzor prvog Belgrade Restaurant Show je kompanija Telekom.  |

nazad na vrh

Srodni tekstovi