Salon vina Kragujevac 2023

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Salon vina Kragujevac 2023

Jedna od značajnijih domaćih vinskih manifestacija, Salon vina Kragujevac održaće se po osmi put 31. marta i 1. aprila u hotelu Kragujevac, s tim što je prvi dan (petak) posvećen isključivo profesionalcima, poslovnim i drugim kontaktima po modelu B2B.

Kongresne sale na spratu otvaraju se 31. marta u 16 časova, dok se zvanična biznis komunikacija završava u 18:30. Predviđene su i radionice: Riedel čaše i vina srpskih autohtonih sorti (16:30) i Digitalni asistent u proizvodnji voća i vina (18:00). U 19:00 je dodela nagrade Podrumu Malča za doprinos vinskom turizmu Srbije od strane Vino.rs i Centra za razvoj vinskog turizma, dok od 19:15 kreće prezentacija Kraljevski vinski put kao deo projekta Vinsko blago Srbije uz degustaciju vrhunskih šumadijskih vina. Kraj rada prvog dana je u 21:00.

Cena ulaznice za prvi B2B dan je 3.000 rsd koja uključuje povratnu Riedel čašu.

Drugog dana Salon će biti otvoren od 12:00 za posetioce koji će biti u prilici da probaju preko 600 raznih vina stotinak vinarija. Svečani defile dobrodošlice Vinskih vitezova Šumadije, organizatora ovog festivala, kreće u 12:15 praćen zvucima pesme Šumadisjki bluz grupe Smak, a završetak rada Salona predviđen je u 20 časova.

Uz dve radionice prvog dana, predviđeno je još pet drugog, na koje se može prijaviti do popune (većinom su popunjene) na sajtu organizatora Salona gde se nalazi i kompletan spisak izlagača na linku.

Cena ulaznice za drugi dan je 1.500 rsd koja uključuje povratnu Riedel čašu a za atmosferu je zadužen DJ Alexa.  |

nazad na vrh

Srodni tekstovi