Najveći WineOs

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Zanimljiv način promocije WineOs, dvočasovna „Tajna degustacija“ na sceni Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku, nedelju dana pred početak sajma Zanimljiv način promocije WineOs, dvočasovna „Tajna degustacija“ na sceni Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku, nedelju dana pred početak sajma

Deveto izdanje sajma vina WineOS 12. i 13. januara biće najveće do sada zahvaljujući novom prostoru u Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije gde se održava.

Tokom dva dana manifestacije dobrog raspoloženja predstaviće se više od 130 izlagača i brendova kroz promociju vina i žestokih pića, delikatesa, poslastica i drugih proizvoda gde se ukupno očekuje više od 600 etiketa.

Najveća vinska manifestacija na istoku Hrvatske privukla je izlagače iz sedam evropskih zemalja, od S. Makedonije preko regiona i Austrije pa sve do španske Rioje od čega će hrvatske vinarije zauzeti pola raspoloživih izlagačkih mesta.

Na glavnoj pozornici je kulinarski show praćen vinskim razgovorima, prezentacijama, promocijom zanimljivih projekata, a kuvaće se na još nekoliko izlagačkih mesta.

Za radionice o sirevima i maslinovim uljima ili degustaciju vina iz Slavonije, Podunavlja, Dalmacije, Kvarnera, Međimurja, BiH i Mađarske vlada veliko interesovanje, karata još ima a više informacija možete naći na https://wineos.biz/radionice/.

Sajam je oba dana otvoren od 15 do 21 čas, ulaznice su u pretprodaji u vinoteci Vinita u Strossmayerovoj 21, a prodavaće se i na ulazu gde dnevna karta košta 30 a najam čaše 5 evra.  |

Foto: Denis Despot
nazad na vrh

Srodni tekstovi