West Wine Fest 2024

  • Objavljeno u Info
West Wine Fest 2024

U Čačku se 12. i 13. jula na obali Zapadne Morave od 18 časova održava vinski festival West Wine Fest 2024. Jubilarno peto izdanje manifestacije koja evidentno raste iz godinu u godinu, kako brojem i kvalitetom izlagača, tako i raznovršnošću ponude.

Ovog jula brojni posetioci biće sa svih strana zasuti proizvodima oko 70 izlagača, 43 vinarije, 7 destilerija i čak 15 predstavnika gastro ponude.

Jedinstvenu priliku da degustira više od 300 različitih etiketa, uživa u prirodi ili piknik zoni uz zvuke harfe, u ovoj hedonističkoj oazi imaće verovatno više od 10.000 posetilaca koliko ih je bilo prošle godine, najvećim delom iz Zapadne Srbije.

Takođe je najavljen i Cirkus exkluziv sa tačkom na trapezu, bogat muzički i umetnički sadržaj uz hladna vina i svežinu koja dolazi sa reke.

Oni koji požele da kvalitetno provedu petak i/ili subotu u Čačku i pritom okuse vrhunska vina i gastro ponudu mogu to da učine po ceni od 1.000 RSD koju plaćaju na ulazu i tom prilikom dobijaju kristalnu čašu i narukvicu.  |

nazad na vrh