Šesti niški festival vina

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share

festvinanishnTradicija se ne napušta, već se ostvaja i stvara iz godine u godinu. Tako će se na Trgu kralja Milana u Nišu 25. i 26. avgusta 2012. godine od 18h do 24h okupljati vinari i ljubitelji vina.

Organizator je Centar za kulturu Niška Banja, a odabran je trenutak tokom održavanja filmskih susreta koji će po „difoltu” privući veliki broj gostiju iz čitave Srbije, pa i regiona. Uz vinare Udruženja Čegar predstaviće se veći broj već renomiranih podruma i vinarija: Vinarija Budimir, Mačkov podrum, Udruženje Slankamenka, Podrun Malča, Vinarija Milosavljević, Rubin, Vinarija Čoka, Podrum Jelenković, Vitis vino, Vršački vinogradi...

Kao posebna novost najavljen je bogat gastro program u kome će za posetioce kuvati poznati TV kulinari, naravno, sve uz muziku.

nazad na vrh

Pitajte somelijera

  • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

O nama