Rast Tikveša u Srbiji

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share

Tikves-Calendar-2013-6Vinarija Tikveš je u ovoj godini na tržištu Srbije ostvarila rast od 20 odsto, dok je prodaja vrhunskih vina porasla više od 40 odsto u odnosu na prethodnu.

Plan kompanije je da nastavi sa intenzivnim investicijama u Srbiji koja je za Tikveš glavno regionalno tržište i da ostvari plan da kroz dve godine udvostruči promet koji ovde ostvaruje.

„Srbija je za nas tržište koje ima veliki potencijal i na kojem smo prisutni nekoliko decenija unazad. Naša vina su poznata i dobro prihvaćena od strane ovdašnjih potrošača i tu poziciju želimo da ojačamo. Postavili smo vrlo visoke ciljeve u Srbiji i prve rezultate već vidimo, jer beležimo konstantan rast. To nas dodatno ohrabruje da i pored ekonomske krize nastavimo sa ulaganjima ovde kao i saradnju sa našim distributerom, kompanijom Knjaz Miloš, što nam omogućava da budemo uvek dostupni našim potrošačima“, izjavio je Aleksandar Kokir, generalni direktor vinarije Tikveš za Srbiju.

Tom prilikom predstavljen je i tradicionalni kalendar za predstojeću godinu, zamišljen kao spoj sofisticirane i izazovne ženske lepote i vrhunskih Tikveš vina.

nazad na vrh

Srodni tekstovi