Do skupih vina za malo para

 • Objavljeno u Vesti
 • Bookmark and Share

taste

Konačno ste skupili dovoljno novca da se počastite vrhunskim i skupim vinom. Ali koje odabrati i da li njegov opis odgovara činjenicama? Pa ni tad nema garancije da će vam se baš to vino svideti. E, sad je problem, čini se - rešen. Sa T.A.S.T.E. (P.R.O.B.A.J.) tehnologijom i kompletom pod nazivom Flock Box Collection, relativno skromno ćete platiti kompletan uvid u ponudu relativno skupih vina iz Napa doline. 

Kompanija Blackbird Vineyards nudi „upoznavanje” 6 različitih etiketa po ceni nižoj od polovine buteljke. Kako? Jednostavno, u koferče-pakovanju nalaze se savršeno izdvojeni testeri, 50 mililitarski klonovi Blekbrdovih merloa i kaberne frana, poput Arriviste rosé, Arise, Paramoura, Contrariana... Pojedinačno, ova vina staju oko 90$ po flaši, dok čitavo koferče izađe - 40$. Zanimljivo, zar ne? Na ovaj način izbegavate kupovinu „na slepo”, vinarija se sjajno predstavila, čak niste morali ni da je obilazite, a poklon-testere sigurno niko neće odbiti. Ova ideja nije nova, ali je postupak doveden do savršenstva kako bi uzorak bio apsolutno istovetan originalu. T.A.S.T.E. - total anaerobic sample transfer environment - predstavlja način "presipanja" iz većih u manje flaše u zapečačenoj komori bez trunke kiseonika. Posebne kontrole koje uključuju i 90 dnevno praćenje situacije svake bočice garancija su da ste probali "original".

Sigurni smo da u Srbiji postoji bar pet vinarija sa širokom lepezom izuzetno kvalitetnih proizvoda koji po ceni upravo spadaju u „teško i retko dostupnu” kategoriju za većinu ljubitelja. Zar ne bi koferče neke od tih vinarija privuklo potencijalno nove kupce?

Inače, Blackbird Vineyards je 2003. godine osnovao Majkl Polenske. Vinogradi posađeni 1997. godine daruju elegantna, lepo balansirana crvena vina sposobna za dugo odležavanje koja dosta podsećaju na vina iz Pomerola.

 

nazad na vrh

Online prodavnica vino.rs

Pitajte somelijera

 • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
 • VINO.RS doo
 • Jurija Gagarina 57/1a
 • 11070 N. Beograd
 • PIB: 107512643
 • Matični broj: 20818476
 • Žiro-račun: 340-11007337-17
 • Mail [email protected]
 • Telefon: 064 111 8279

O nama