Berba u krvi

  • Objavljeno u Vesti
  • Bookmark and Share

vojta-florian-slayer
Posle
prošlogodišnjih AC/DC vina nazvanih po njihovim pesmama Highway To Hell (cabernet sauvignon), Hells Bells (sauvignon blanc), Back In Black (shiraz) i You Shook Me All Night Long (moscato), na tržište stiže i vino sa pečatom trash metal atrakcije Slayer, kaberne nazvan po njihovom albumu – Reign in Blood!

Na taj način nastavlja se marketinški pohod na metal svet, u kojem vino istina ne igra tako bitnu ulogu kao pivo, ali… Vremena se svakako menjaju!

slaver-wineU flaši ovog najnovijeg „metal vina” krije se kaberne iz kalifornijskih vinograda, a kako piše časopis Classic Rock, vino, baš kao i bend, ima „žestok i beskompromisni ukus”. To je valjda u žargonu heavy metal sommeliera nešto poput „snažnog tela, jakih tanina i dosta alkohola”!

Inače, vino se trenutno prodaje samo u Švedskoj, pa ako vas put nanese tamo eto prilike da među prvima u svetu nabavite vince koje već ima status ekskluzivnog suvenira, kad već nema – ograničene ili specijalne berbe!

slayer-2I još nešto, na ovaj način vino se pridružilo kondomima, toalet papiru, patikama i brojnim drugim zvanično brendiranim Slayer proizvodima, ali i dalje neprikosnoveni kraljevi metal marketinga ostaju KISS sa daleko najvećim asortimanom robe koja nosi njihov logo.

Da li je sada na redu flaširani odgovor KISS? 

nazad na vrh