1.000 vina!

  • Objavljeno u Vesti
  • Bookmark and Share

1000-vina-02-400x266-Online prodavnica Vino.rs će uskoro obeležiti mali jubilej – 1.000 prodatih flaša. Tim povodom, Vino.rs će jubilarnog kupca nagraditi flašom Chateau de Pibarnon Bandol Rose, vrhunskim francuskim vinom iz Provanse!

Tačno dva meseca nakon otvaranja najveće online prodaje vina kod nas, jasno je da (uprkos svemu & svačemu) prodaja preko interneta predstavlja ne samo budućnost, već i sadašnjost Srbije! Ovo je Chateau_de_Pibarizuzetno bitna stavka u aktuelnom usponu domaće vinske scene, jer se na taj način otvara mogućnost da sva domaća vina stignu do svakog kupca pod najpovoljnijim uslovima. A Online prodavnica Vino.rs, kao najveća u Srbiji, svojevrsno je ogledalo tog uspona.

Već sada se može govoriti o tome da je online prodaja vina posebno naišla na veliko interesovanje u gradovima u unutrašnjosti, pa čak i onim sasvim malim. U tom smislu Online prodavnica Vino.rs će posebnu pažnju usmeriti ka unapređenju dostave do svakog, pa i najmanjeg, mesta, te zadržati pogodnost besplatne dostave* na bilo koju adresu u Srbiji!

Konačno, kupac 1.000. flaše dobiće obaveštenje o nagradi na e-mail adresu s koje je porudžbina izvršena, a poklon vino će mu stići u paketu s naručenim.

* Za sve informacije i pogodnosti o online prodaji vina posetite Prodavnicu.Vino.rs!
nazad na vrh