Redakcija Vino.rs

Redakcija Vino.rs

Vina za slave iz malih srpskih vinarija

Male srpske vinarije često kriju dobra vina koja prosto traže da budu otkrivena. Vreme je slava, pa zašto ne bi zavirili u neke od tih manjih vinarija i pomogli vam da odaberete nešto originalno što će se pamtiti do naredne godine.

Budućnost se zove Tikveš Châteaux&Domainеs Group

U okviru sajma 2. Wine Vision by Open Balkan održan je masterklas Vinarija Tikveš – Transformacija izazova u liderstvo: Umetnost savladavanja visokih tehnologija u vinogradarstvu. Vodili su ga profesor Alen (Alain) Deloar sa Agro instituta u Monpeljeu i Đovani Bigot, agronom i osnivač renomirane konsultantske kuće u oblasti vinogradarstva Perleuve iz Italije.

Grašac nastavlja snažno

Vinarija Fruškogorski vinogradi  posadila je ove godine u Banoštoru novih 14 hektara grašca, što znači da sada imaju ukupno oko 45 hektara pod ovom sortom koja poslednjih godina doživljava sve veću popularnosti u Srbiji.

Najavljen spektakularni Grand Tasting 2024

Jedna od najprestižnijih vinskih manifestacija u regionu, Grand Tasting okupiće 24. februara 2024. godine u beogradskom hotelu Metropol Palace najbolje vinarije regiona gde će lično vinari predstaviti publici najbolja vina iz svojih podruma!

Širenje vinske porodice Bikicki

U vinoteci Wine & Pleasure promovisana su nova vina Vinarije Bikicki. Degustacija omiljena u vinskim krugovima jer je tradicionalno pred profesionalcima desetak novih, intrigantnih vina. I poneko poznato ali dodatno razvijeno...

Pretplatite se na RSS feed