Redakcija Vino.rs

Redakcija Vino.rs

Muvina trofej za srpsko vino

Na Muvina 2022 ocenjivanju u Slovačkoj, Chardonnay barik 2021 nove vinarije Savić iz Lipovca u Šumadiji osvojio je zlatnu medalju i titulu šampiona belih vina, a zlato je pripalo i vinu Marselan barik 2019, vinarije Agatija.

Tikveš ima najbolje vino Balkana

Vino Bela Voda Belo 2021 vinarije Tikveš Châteaux & Domainеs proglašeno je za najbolje vino na Balkanu na 11. The Balkans International Wine Competition (BIWC) nadmetanju.

Ivanovićevo vino No ½ 2018 na vrhu Balkana

Među brojnim nagradama za srpska vina na The Balkans International Wine Competition 2022 izdvojila se ona za kupažu No ½ 2018 vinarije Ivanović iz Aleksandrovca koja je uz dvostruko zlato osvojila i trofej za najbolje crveno vino ovog takmičenja.

Godina noviteta iz Podruma Vukoje

Nedavno otvorena bašta vinoteke Vinska galerija Vukoje u Beogradu u ulici Strahinjića Bana donela je najavu uzbudljivog vinskog leta u vinariji Podrumi Vukoje iz Trebinja.

Veliki uspeh srpskih vinara na BIWC

Na ocenjivanju Balkans International Wine Competition (BIWC) koje se ove godine održalo od 1. do 3. juna u Salamini u Grčkoj srpska vina postigla su izuzetan uspeh.

Pretplatite se na RSS feed

Pitajte somelijera

  • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

O nama