utorak, 06 jul 2021 - vino.rs

Vinski festival u Čačku

Vinski događaj West Wine Fest, održaće se u Čačku 9. jula od 17 do 23 časa na Gradskoj plaži. Zbog velikog interesovanja, mladi festival u svom drugom izdanju proširiće se na čitav prostor plaže neposredno uz Moravu.

Opširnije...

Summer Wine 2021 Skoplje

Sa čašom punom zavodljivih aroma i osvežavajućih voćnih ukusa gosti i učesnici Summer Wine 2021 Skopje započeli su ovogodišnje toplo makedonsko vinsko leto.

Opširnije...

Roze Blue 2020, Ilić-Nijemčević

Fruška gora kao vinsko podneblje je kraj koji ne prestaje da iznenađuje sa onim što može da iznedri i stvori. Tako taman se naviknete na jedan lagani, blago macerirani stil rozea, sličan onom opšte poznatom i prihvaćenom provansalskom, a onda naiđe nešto što vas potpuno odvuče na drugu stranu, u drugu krajnost koja je podjednako dobra i lepa. To se otprilike desilo sa novim roze vinom iz vinarije Ilić-Nijemčević.

Opširnije...
Pretplatite se na RSS feed

Pitajte somelijera

  • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

O nama