Previše razmišljam o svakoj rečenici koju pišem. Jednostavno nisam dovoljno strastvena nad tastaturom kao u realnom životu. I to me muči. Svaka reč napisana u zanosu stasti vrednija je od...

Stalno čitam o tome kako žene obožavaju roze! Mislim, vino... A i boju, valjda! Uveravaju me da je baš to vino kao stvoreno za žene, da mu ni jedna žena...

Bila sam ove godine po treći put u Veroni na Vinitaly. Više od 4.600 izlagača na nekih 100.000 metara kvadratnih i sa preko 120.000 posetilaca u vrhunskim italijanskim cipelama (i...

Osnovna stvar pri upoznavanju je predstavljanje.Vi ste lepa damo...?Drago mi je!Ovaj tekst je zamišljen da vam predstavi – Vino!
Vino je fermentisani sok od grožđa. To mu je najdosadnija definicija. Ali...

Moram priznati da baš imam tremu.Obukla sam novu haljinu, začešljala kosu, obula crvene cipelice i sela za laptop. Nalazim se sa jednim ozbiljnim tipom večeras, veoma je poznat u svetu...

Vino i golotinja nekako idu zajedno od samog nastanka civilizacije. Na slikama starih majstora česti su prizori raskalašnih, nagih žena koje ispijaju vino, Bahusa sa njegovom svitom koja je donosila...