Podrum slavnih - vino.rs

Ferguson napustio Mančester pa prodaje vina

fergisaflasamaI dok fudbalski klub Mančester Junajted zbog loših rezultata puca po svim šavovima, legendarni ser Aleks Ferguson, njegov bivši ali i najuspešniji menadžer svih vremena, sprema se da postigne veoma vredan vinski gol!

Preko slavne aukcijske kuće Kristi (Christie), na aukcijama u Londonu i Hong Kongu biće prodato gotovo pet stotina kutija veoma vrednih etiketa iz kolekcije fudbalskog stručnjaka koji poseduje najveći broj trofeja, a većina ovih vina su u neku ruku vezana za slavne dane i velike uspehe u karijeri.

Opširnije...

Nije vino al' je Santana

carlos-santanaLegendarni gitarista Karlos Santana je od nedavno suvlasnik jedne od najboljih kompanija za proizvodnju tekile na svetu. Meksičku firmu Casa Noble i verovatno najčuvenijeg još uvek aktivnog gitaristu vezuju najdublji koreni, naime, porodica Santana i ova destilerija datiraju s početka XVIII veka u mestu Jalisco u kome tada nije postojalo apsoluno ništa drugo osim nepreglednih polja plave agave, kaktusa koji je jedinstvena sirovina za dobijanje ovog alkoholnog pića.

Opširnije...

Latinski vinoljubac iz Holivuda

richard-gereRičard Gir već decenijama slama ženska srca sa velikog platna, a sad se okomio i na ostale delove tela i to kod oba pola. Još uvek zanosni holivudski star rešio je da u svet vina uđe na velika vrata, preko Italije, i svoje ime kao brend ukrsti sa zaista dobrim vinskim proizvodom. Naravno, sve se vrti oko brunela, a čast da uspostavi bliski kontakt sa čuvenim glumcem ima berba 2007. godine.

Opširnije...

Leo Messi i humana vina

leomessiLionel Messi, fudbalski maestro sa tri zvanične titule najboljeg na svetu, veliki je ljubitelj vina, ali i još veći humanista.

Leo Esentia Creadora je linija vina koju za čuvenog fudbalera i ambasadora UNICEF-a proizvodi argentinska vinarija (Bodega) Valentin Bianchi, a kompletan prihod od ovih vina ide u fondaciju Lionel Messi koja se bavi izgradnjom projekata fokusiranih na zaštitu i edukaciju socijalno ugrožene dece, njihov dalji uspešan razvoj, ali je uključena i u borbu protiv nekih retkih dečjih obolenja.

Opširnije...
Pretplatite se na RSS feed

Online prodavnica vino.rs

Pitajte somelijera

  • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
  • VINO.RS doo
  • Jurija Gagarina 57/1a
  • 11070 N. Beograd
  • PIB: 107512643
  • Matični broj: 20818476
  • Žiro-račun: 340-11007337-17
  • Mail [email protected]
  • Telefon: 064 111 8279

O nama