Šta je vertikalna degustacija?
Q: Molim za razjašnjenje termina vertikalna degustacija koji često nalazim u vašim tekstovima.
(Goran Protić, Beograd)
- Objavljeno u Q&A
- Tekst Redakcija Vino.rs
Q: Molim za razjašnjenje termina vertikalna degustacija koji često nalazim u vašim tekstovima.
(Goran Protić, Beograd)
Q: Iz vinskog sam kraja pa često čitam u opisima vina pored kiseline i šećera šta sve „stručnjaci“ nalaze u istom. Pa se tu pojavi mango, kivi, rogač, ali i duvan, asfalt, pa i petrolej! Da li je reč o razigranoj mašti ili ima neke nauke u svemu tome?
(Dragomir Aleksijević, Vitkovo)
Q: Da li znate da neko u Srbiji proizvodi košer vino?
(Miroslav Cipranić, Beograd)
Q: Da li su kiseline ono što u vinu osećamo na jeziku i ima li kiselina u slatkim vinima? Mnogo se o kiselinama priča, a jedino što razumem je da se vino ukiseli ako nije dobro. Pa zašto su one onda važne?
(Nevena, Valjevo)
Q: Pozdrav redakciji. Može li objašnjenje šta su primarne, sekundarne i tercijarne arome u vinu, a da mi obični ljubitelji vina to možemo da shvatimo?
(Ilija Kostić, Kragujevac)
Q: Da li postoji neki benefit od vinskih kupki?
(Bojan, Beograd)
Veoma je važno da dobro pročitate „Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.