Epoha 2012, Plantaže

Epoha 2012, Plantaže

Iz najveće crnogorske vinarije Plantaže se u novembru 2017. godine na tržištu pojavila Epoha 2012, crvena kupaža merloa i kaberne sovinjona iz čuvenog Starog podruma, jedno bogato, toplo i ukusno vino kome se zbilja ne može naći nijedna zamerka.

Pritom posebno zanimljivo najširem krugu vinoljubaca zato što je njime iz Plantaža gađan cenovni segment koji nedostaje na tržištu.

Prema ceni od otprilike sedam evra, što je izuzetno dobro u odnosu na kvalitet koji nudi, Epoha se nalazi tačno između čuvenog u svetu vina Pro Corde koje staje pet ipo, i etikete Vladika koja je devet evra. Pritom, kad Epohu vidite u boci, i potom probate, očekujete da je cenovnog ranga između 12 do 15 eura. To je konkretno crveno vino iz odlične godine koje je dugo odležavalo u Starom podrumu a nosi cenu koju tržište lako je podnosi, pe je idealno, kako za HORECA sektor, tako i vinoteke i sve druge kupce. Sa tim su vinom jednostavno svi srećni, a ono ukazuje na ogroman luksuz koji Plantaže svojom veličinom imaju: Da bez žurbe i preke potrebe a nakon dužeg odležavanja, zrenja i smirivanja mogu tržištu ponuditi vanredna vina za zbilja pristojne novce. Inače, Epoha je idealna za hladniji period godine, uz crvena mesa, gulaš, zrele sireve, rižota sa pečurkama, karbonare sa zapečenom slaninicom. Za takva pikantnija jela i svu tu hranu sa jačom strukturom, Epoha jednostavno ima strukturni odgovor te kao kakav gurman doziva čiste i dovoljne masnoće da se na najbolji način spare sa moćnim taninima iz vina.

I dok se još uvek na vinskim sajmovima regiona promoviše kao novost, Epoha je već rado viđena u Srbiji kao nešto što će prijati svakodnevno ali i zadovoljiti najprobirljvije vinoljupce. Po svemu sudeći, ovo vino je još jedno izuzetno prijatno iznenađenje iz Plantaža i dodatni razlog da se ovom vinskom gigiantu još više veruje.

nazad na vrh

Online prodavnica vino.rs

Pitajte somelijera

  • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
  • VINO.RS doo
  • Jurija Gagarina 57/1a
  • 11070 N. Beograd
  • PIB: 107512643
  • Matični broj: 20818476
  • Žiro-račun: 340-11007337-17
  • Mail [email protected]
  • Telefon: 064 111 8279

O nama