Vino na pripejd u Beogradu

  • Objavljeno u Vesti

Prepaid za vino

U Novom Beogradu, samo ćošak dalje od starog „Merkatora” prema Zemunu, otvoren je početkom aprila „Podrum Novi”, još jedna filijala beogradske Wine Art vinoteke. Nova vinoteka ima osamdesetak mesta i nudi za naše uslove nešto potpuno novo u okviru vinske kulture i konzumacije vina – aparati za točenje vina na karticu!

Aparati za točenje vina, pripejd i postpejd, nude mogućnost da probate brojne etikete na čašu iz bogato opremljenog vajnšopa i to u količinama koje zavise isključivo od sume novca na vašoj kartici.

Otvaranje je proteklo uz prisustvo velikog broja zvanica i luksuznih automobila na poširokom sopstvenom parkingu, što je još jedna od prednosti koja bi trebalo da privuče ljubitelje vina ali i dobrog zalogaja u ovo novo vinsko sastajalište.

- Afterwork koncepcija „Podruma”, u kojem smo malo više zašli u vinsku kuhinju, u skladu je s idejom da ovamo dolazi poslovni svet iz Novog Beograda, u toj nekoj dnevnoj varijanti, pogotovo četvrtkom i petkom posle posla. Tu će moći u barskoj atmosferi da probaju razne zalogaje i vina, zbog čega je ponuda hrane ovde značajno bogatija nego u našem lokalu u Višnjićevoj – kaže domaćin ovog gala otvaranja Nebojša Šikanić.

„Podrum Novi” se nalazi u prizemlju tek završene zgrade, neposredno do zgrade Suda, potpuno je otvoren staklenim zidovima što daje dodatni utisak širine. Veliki polulučni šank, iza koga su nizovi pomenutih automata, proteže se od izdvojenog dela u kojem je prodavnica vina, pa do odeljka predviđenog za ručavanje. 

nazad na vrh