Vukoje za prave hedoniste

Vukoje za prave hedoniste

Pored već renomiranog restorana „Vinska galerija”,  najuspešnija bosansko-hercegovačka vinarija Podrumi Vukoje otvorila je nedavno u Trebinju i restoran „Vukoje 1982”.

Vinoteka 1

Reč je, u stvari, o ponovnom otvaranju sada temeljno renoviranog restorana za koji su i vezani prvi koraci u nastajanju ove danas izuzetno ugledne vinarije. Restoran „Vukoje 1982” ima iza sebe više od 30 godina tradicije i renome mesta na kojem je kultura konzumiranja vina i hrane u Trebinju podignuta na sasvim novi nivo.

Villa Pergola 1

Kao što i dolikuje, u fokusu restorana su spajanje tradicionalne hrane istočne Hercegovine i vrhunskih vina tog kraja. Osim mesa, na jelovniku se mogu pronaći i jela od ribe ulovljene u Trebišnjici, te umaci i salate od povrća koje se uzgaja u vlastitim zasadima porodice Vukoje.

vukoje 01Radovan Vukoje u podrumu svoje vinarije

U sklopu restorana je i bogato opremljena vinoteka, u kojoj gosti po promotivnim cenama mogu da kupe bocu omiljenog vina ili da ga degustiraju na čašu, a tu je i 10 potpuno novih i modernih soba u modernoj „Vili Pergola”

vukoje restoran 03

Bez dileme, Trebinje je ponovnim otvaranjem ovog kultnog restorana dobilo još jedan adut u već prilično razvijenoj vinsko-gastronomskoj ponudi koja je postala i glavni adut u oživljavanju turističkih potencijala ovog prelepog grada na obalama Trebišnjice.

nazad na vrh

Srodni tekstovi

Online prodavnica vino.rs

Pitajte somelijera

  • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
  • VINO.RS doo
  • Jurija Gagarina 57/1a
  • 11070 N. Beograd
  • PIB: 107512643
  • Matični broj: 20818476
  • Žiro-račun: 340-11007337-17
  • Mail [email protected]
  • Telefon: 064 111 8279

O nama