Vukoje za prave hedoniste

Vukoje za prave hedoniste

Pored već renomiranog restorana „Vinska galerija”,  najuspešnija bosansko-hercegovačka vinarija Podrumi Vukoje otvorila je nedavno u Trebinju i restoran „Vukoje 1982”.

Vinoteka 1

Reč je, u stvari, o ponovnom otvaranju sada temeljno renoviranog restorana za koji su i vezani prvi koraci u nastajanju ove danas izuzetno ugledne vinarije. Restoran „Vukoje 1982” ima iza sebe više od 30 godina tradicije i renome mesta na kojem je kultura konzumiranja vina i hrane u Trebinju podignuta na sasvim novi nivo.

Villa Pergola 1

Kao što i dolikuje, u fokusu restorana su spajanje tradicionalne hrane istočne Hercegovine i vrhunskih vina tog kraja. Osim mesa, na jelovniku se mogu pronaći i jela od ribe ulovljene u Trebišnjici, te umaci i salate od povrća koje se uzgaja u vlastitim zasadima porodice Vukoje.

vukoje 01Radovan Vukoje u podrumu svoje vinarije

U sklopu restorana je i bogato opremljena vinoteka, u kojoj gosti po promotivnim cenama mogu da kupe bocu omiljenog vina ili da ga degustiraju na čašu, a tu je i 10 potpuno novih i modernih soba u modernoj „Vili Pergola”

vukoje restoran 03

Bez dileme, Trebinje je ponovnim otvaranjem ovog kultnog restorana dobilo još jedan adut u već prilično razvijenoj vinsko-gastronomskoj ponudi koja je postala i glavni adut u oživljavanju turističkih potencijala ovog prelepog grada na obalama Trebišnjice.

nazad na vrh

Srodni tekstovi