Međunarodna konferencija Wine EnoGastro VIP Event

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Međunarodna konferencija Wine EnoGastro VIP Event

Kalendar Međunarodne konferencije vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih radnika Wine EnoGastro VIP Event usklađen je posle detaljnog planiranja i dogovaranja a sve u svetlu tekuće pandemije.

Dešavanja namenjena HoReCa sektoru, ugostiteljima, hotelijerima i njihovim zaposlenima održavaju se u organizaciji  Dantes i tim agencije Ricerca Mercato koji već šest godina organizuju Wine EnoGASTRO VIP Event. Do sada su obuhvaćena čak 22 odredišta tipa Rijeka, Split, Poreč, Zadar, Vodice, Brtonigla, Zagreb, Šibenik, Makarska, Opatija, Novalja, a 2022. godine termini, gradovi i hoteli domaćini su:
Zadar Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, 15. mart
Split Safir Hotel Amphora, 17. mart
Zagreb Maistra Hotel Westin24. mart
Rijeka Hotel Bonavia Plava Laguna, 29. mart
Novigrad  Hotel & Restaurant Nautica, 31. mart

Glavni ciljevi VIP Eventa su edukacija kompletnog HoReCa sektora, podizanje nivoa znanja, kvaliteta ponude i usluge, a naglasak dešavanja je na lokalnim proizvođačima i promociji lokalnih enogastronomija. Organizatori u saradnji sa brojnim partnerima i izlagačima, gostima omogućavaju sve besplatno, od ulaza, korišćenja čaše bez kaucije i bonova, razne radionice i edukacije, te učešće u Cooking Showu.

Gosti će uživati u enogastronomskim radionicama i prezentacijama koje vode vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, somelijeri, ugostitelji, barmeni, šefovi i baristi, a između predavanja i radionica probaće se proizvodi svih izlagača. Na kraju programa je tradicionalna edukativna Cooking Show večera sljubljivanja hrane i vina.

Očekuje se da manifestacije potpomognu ministarstva turizma, poljoprivrede, brojne hrvatske turističke zajednice, HGK i Hrvatska obrtnička komora, dok će Event imati i humanitarnu notu organizacijom humanitarnog Cooking Showa.

Svi  zainteresovani, potencijalni  partneri i izlagači koji žele biti deo dešavanja mogu se obratiti na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. |

nazad na vrh

Srodni tekstovi